Website huren

Huur je website 

"Mijn eigen website huren?" Ik hoor je denken... Maar dat is inderdaad één van de mogelijkheden die DK Communicatie biedt. Je laat je website door DKC maken én onderhouden. Ook wordt de maandelijkse webhosting en domeinnaam voor je betaald. Hoe? Hieronder leg ik het je uit. 

Bij DK Communicatie is het mogelijk om je eigen website te laten maken. Hiervoor bieden we verschillende opties. Of je nu kiest voor een one-page website of voor een complete website. Je betaalt in beide gevallen een éénmalig bedrag.

Kosten voor een website in het eerste jaar

Daarnaast moet je ook rekenen op bijkomende kosten, die je betaalt aan je webhosting. Oftewel de maandelijkse webhostingskosten, voor de ruimte op de server én het dataverkeer. En je betaalt natuurlijk maandelijks of jaarlijks voor je domeinnaam.

Dit kan nogal in de papieren gaan lopen. Met name het eerste jaar! Voor startende ondernemers is dat natuurlijk geen 'leuk' vooruitzicht. Sterker nog: er zijn veel ondernemers die door deze kosten besluiten om voorlopig maar géén website te nemen!

DK Communicatie Huur je eigen websiteOnderhoud van je website

Als je een website hebt, zul je deze ook moeten onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het updaten van alle onderdelen van je website. En dan hebben we het nog niet eens over het toevoegen van bijvoorbeeld nieuwe blogs en het aanpassen van prijzen, evenementen en pagina's! Dit kost - als je het zelf doet - geen geld, maar wel héél veel tijd! Zou het niet mooi zijn als je hier een goedkope oplossing voor zou vinden?

Dé goedkoopste oplossing

DK Communicatie richt zich met name op startende ondernemers en is maar al te bekend met de problemen die ik hierboven beschrijf. Gelukkig zit DKC niet stil en denkt met starters mee!

Daarom kun je bij DKC je eigen website laten maken en vervolgens huren. En dat voor maar 25 euro* per maand!

Bij de huur inbegrepen

  • domeinnaamregistratie en webhosting
  • gratis professioneel e-mail account
  • webdesign
  • onbeperkt aantal pagina's
  • diverse extra's (plugins) zoals bijvoorbeeld een contactformulier, fotoalbum, prijslijst, etc.
  • Google statistics
  • wekelijkse update van je complete website
  • teksten en beeldmateriaal geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • online support door DK Communicatie
  • maandelijks opzegbaar (na 4 maanden)

Dit alles voor slechts 25 euro* per maand! Hartstikke mooi, DKC,  al die service en ook nog goedkoop. Maar .... wat is het addertje onder gras?

Goedkoop! Maar... de kleine lettertjes?

De huur

Je huurt bij DK Communicatie je website. Dat betekent, dat de website eigendom is van DK Communicatie. Zeg je de huur op, dan vervallen automatisch je website, het bijbehorende zakelijke e-mailadres en je domeinnaam.

Super goedkoop! Huur nu je eigen website voor slechts 25 euro per maand!Opzeggen

Je huurt je website bij DK Communicatie. Eigenlijk neem je gewoon een abonnement op je eigen website, met alle voordelen van dien!

Dit abonnement kun je - na 4 maanden - maandelijks opzeggen. Hierbij geef ik je graag uitleg!
Pas na 4 maanden kun je maandelijks opzeggen, omdat ik circa 1 maand nodig heb om je website te maken en we (jij en ik) nog circa 2 à 3 maanden nodig hebben om alles te 'fine tunen' en aldus de puntje op de i te zetten. Het zou zonde zijn om dit project tussentijds te beëindigen zonder het eindresultaat te kunnen zien.

Opzegging van je abonnement dient schriftelijk én vóór de 25e van de maand te geschieden. Je betaalt dan nog voor de lopende maand (de maand waarin je opzegt) én de volgende maand. Deze voorwaarde is gebaseerd op de voorwaarden die webhosting bedrijven hanteren. Uiteraard blijft je website, e-mailadres en domeinnaam die laatste maand nog gewoon actief.

Onbeperkt aantal pagina's

Dat is juist! Je kunt je website zo oneindig uitgebreid maken als dat jij wil!
De kanttekening hierbij is, dat jij zélf je teksten aanlevert. Van zowel de statische pagina's als je (eventuele) blog. Ik zorg er dan voor, dat de teksten worden geoptimaliseerd en worden geplaatst op je website. Indien je dat wil, kun je ook fotomateriaal aanleveren, die ik dan voor je op de website zet. Geen probleem!

En mocht je niet zelf je teksten willen schrijven, kun je dat dat natuurlijk aan DK Communicatie uitbesteden.

Meer informatie

Mocht je meer willen weten over het huren van je website, schroom niet en neem even contact op! Contact opnemen met DK Communicatie kan telefonisch, via e-mail en het contactformulier op de contact-pagina.

 

 

*prijzen zijn exclusief BTW