Overig

Overige diensten

DK Communicatie biedt meer dan het maken van een website/-shop, het schrijven van content en het onderhouden van social media. Hieronder vind je een korte beschrijving van onze overige diensten. 

DK CommunicatieService & support abonnement per maand

Voor het onderhouden van je website of webshop ben je bij DK Communicatie aan het juiste adres. Al voor slechts €99,-* per maand krijg je enkele uren ondersteuning en sta ik klaar om al je vragen te beantwoorden en support te bieden.

Flexibel abonnement

Een service-abonnement bij DK Communicatie is uitermate flexibel. Je koopt een abonnement per maand. Na afloop van het abonnement zit je nergens aan vast. Uitbreiding van dit service-abonnement qua uren is natuurlijk altijd mogelijk.

DK Communicatie overige diensten

DK Communicatie redigeren

Professionele teksten zijn doeltreffend, begrijpelijk, prettig leesbaar en effectief. Inhoudelijk ben jij natuurlijk de expert. Maar bij het schrijven kan er weleens iets misgaan of kun je vastlopen. Een stijlfout, vakjargon, grammatica, overbodige woorden...

Maak het verschil

DK Communicatie redigeert je teksten en maakt er 'pakkende', doeltreffende, professionele communicatie uitingen van. Ze maken dat ene verschil oftewel resulteren in een hogere conversie, meer klanten, betere verkoop.

DK Communicatie Logo design

Een logo is basis van je huisstijl. Leesbaar, herkenbaar, voor verschillende doeleinden toepasbaar, kopieerbaar en digitaal. Een logo heeft een symbolische en emotionele waarde. Daarnaast heeft de typografie ook een onderscheidende functie; een uitstekende manier om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten.

Je eigen logo - binnen 5 werdagen

Een eigen logo heb je al vanaf €89,-. Binnen 5 werkdagen ontvang je 3 logo ontwerp concepten. Van het definitieve, high resolution ontwerp ontvang je alle rechten.

DK Communicatie ghost blog

Wil je professionele teksten waar je naam onder staat? Bijvoorbeeld een blog, artikel of e-book? Maar kom je tijd tekort? De oplossing: een ghost writer.

DK Communicatie schrijft je teksten, waaraan wij niet ónze, maar jóuw naam verbinden.

DK Communicatie PR Persbericht

Persberichten zijn populairder dan ooit. Omdat ze een groot bereik hebben, relatief goedkoop zijn en een hogere conversie creëren.

Tegenwoordig vergroot deze manier van PR óók de vindbaarheid door zoekmachines. Een belangrijke tool dus om meer bekendheid te creëren en conversie te stimuleren.

Volg DK Communicatie op Instagram om op de hoogte te blijven van onze Flash Sale aanbiedingen!

Voor meer informatie: hier vind je onze contactgegevens.

Een overzicht van de tarieven vind je hier