Diensten

DK Communicatie DK Communicatie diensten

Social media, logo en/of website ontwerp, public relations, SEO copywriting? DK Communicatie helpt je daarbij! Voor al je off- en online communicatie ben je bij DK Communicatie aan het juiste adres.

Waar staat DK Communicatie voor?

Online aanwezigheid is tegenwoordig een absolute must voor elk bedrijf, in elke sector. Omdat meer dan 95% van de bevolking informatie van internet haalt. En dus ook op zoek gaat naar jouw bedrijf. Wat verwachten uw (toekomstige) klanten daar te vinden? Bedrijfsinformatie, activiteiten, prijzen, nieuwsberichten, reviews, aanbiedingen, enzovoorts.

Je bent bij DK Communicatie aan het juiste adres voor:

Offline communicatie

Maar ook offline kun je veel mensen bereiken. Denk aan bijvoorbeeld advertorials, public relations, folders, brochures, direct mail...

In- en externe communicatie

Ook maken veel bedrijven gebruik van zowel in- als externe communicatie. Om niet alleen klanten, maar ook de eigen medewerkers op een goede manier van informatie te voorzien.

Contact houden met je (toekomstige) klanten

Communiceren is belangrijk. Zo weten klanten dat je bestaat. En wáár je voor staat. Het betekent ook dat je op regelmatige basis van je laat horen. Via zowel on- als offline kanalen. Hier gaat veel tijd in zitten, maar vraagt ook om de nodige expertise!

Een communicatie-expert: een logische stap

Focussen op je core business heeft natuurlijk de grootste prioriteit. Daarom is het een logische stap om communicatie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. DK Communicatie heeft de nodige, jarenlange ervaring in huis om je op diverse gebieden ondersteuning en expertise te bieden.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact op! Klik hier

Volg DK Communicatie op Instagram om op de hoogte te blijven van onze schandalig hoge kortingen!

webdesign Maastricht 50% korting - aanbieding