Bijna van start met DK Communicatie

DK Communicatie - Maastricht

Het is alweer bijna medio januari '17. En er is nog weinig beweging op deze site. Maar dat gaat snel veranderen! Eerst deze maand nog een paar projecten afronden en dan in februari daadwerkelijk van start. Het heeft even geduurd. Maar ik hou dan ook niet van half werk.

Het zal trouwens nog een fikse uitdaging gaan worden, aangezien ik qua voorbereidingen ietwat achterloop. Met name door griep en door ingrijpende, langdurige (en soms onaangekondigde) onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk. Maar na de hectische maanden november en december, mag ik niet klagen over de vorderingen in januari. Doe mij maar meer van dit soort maanden!

Dus: deze maand nog even lekker doorstomen en dan zie ik je hopelijk terug in februari. Dan ben ik up-and-running mét KVK- en Btw-nummer en boordevol enthousiasme, energie en ideeën!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *